Voltijdse dagopleiding Financieel administratief medewerker

Een sterke administratieve kracht die de basisprincipes van het boekhouden beheerst is van onschatbare waarde voor een boekhoudkantoor. De financieel administratief medewerker treedt op als eerste aanspreekpunt, ontvangt de klanten en voert naast een veelheid aan administratieve taken alvast eenvoudige boekhoudkundige verrichtingen uit. De financieel administratief medewerker treedt op als filter voor een aantal (standaard)vragen en verrichtingen met een efficiëntere werking van het kantoor tot gevolg. De boekhouders kunnen zich immers toeleggen op de eerder gespecialiseerde taken. Een financieel administratief medewerker is daarom dan ook een gewaardeerde rechterhand.

In de voltijdse dagopleiding financieel administratief bediende reiken we je de tools aan om je kennis en vaardigheden in de administratieve én financiële domeinen te ontwikkelen. De opleiding omvat uiteraard een groot luik financiële kennis en vaardigheden. Daarnaast is er heel wat aandacht voor talenkennis (Nederlands, Engels, Frans en Duits) en informaticatoepassingen (Word, Excel, Powerpoint...).

Wie ambitie heeft om uit te groeien tot volwaardig boekhouder kan deze job combineren met de avondopleiding tot boekhouder (jaar 2 en jaar 3).

NieuwBottleneck

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Artikel

Foodlab specialist: Een culinaire opleiding op topniveau

Event

Docent en cursist schrijven samen boek over assertiviteit

Grenzen stellen: het is niet altijd makkelijk. Veel mensen hebben moeite om grenzen te stellen en laten zomaar over zich heen lopen. Het vergt een bepaalde mate van assertiviteit om voor jezelf op te komen en je grenzen openlijk te delen. In het kader van de opleiding Assertiviteit en Sociale Vaardigheden van SYNTRA Limburg schreven Tine Meus en Karen van den Broeck een boek over grenzen stellen. In ‘Een hek voor de buren. Met succes grenzen stellen’ beschrijven de auteurs veertien herkenbare situaties over grenzen stellen en voorzien ze de lezer met tips om er zelf mee aan de slag te gaan.

Tine en Karen stellen hun boek officieel voor op 24 oktober om 19 uur in Thor Park Genk. Inschrijven voor de boekvoorstelling kan via info@anasta.be. SYNTRA Limburg ondersteunt dit initiatief dat ontstaan is in de opleiding Assertiviteit en Sociale Vaardigheden.

Artikel

De top 10 grafische opleidingen van 2019-2020

Syntra Limburg bereidt jaarlijks duizenden cursisten voor op de beroepen van vandaag. De maatschappij verschuift meer en meer naar het digitale en dus ook de grafische sector. Het gaat dan vaak over creatieve beroepen zoals webdeveloper, interieurinrichter, bouwkundig tekenaar, 3D printspecialist,… De ene leert digitaal tekenen en visualiseren terwijl de andere digitale tekenprogramma’s als autoCAD onder de knie moet krijgen. Voor wie zich vandaag de dag grafisch/digitaal uit de slag kan trekken, zijn de mogelijkheden eindeloos. We willen jou daarom onze top 10 grafische opleidingen van 2019-2020 niet onthouden! Ontdek ze nu.  

Artikel

DUAAL LEREN IS JOUW TOEGANGSTICKET TOT WERK!

De snelste weg naar werk? Die vind je binnen ‘Duaal leren’ bij SYNTRA Limburg. Het aanbod van werkplekken is op dit moment zo groot dat de vraag niet kan volgen. Meer dan 150 bedrijven die met ons samenwerken zijn dringend op zoek naar een leerjongere. Werkplekleren biedt een leervergoeding en de perfecte kans op job-mogelijkheden achteraf. Lees méér onder de gele banner of bekijk meteen de tachtig studierichtingen om uit te kiezen!

Event

Young BIM Bouwkundig Tekenaars pitchen hun werk

Op woensdag 26 juni 2019 stellen de cursisten digitaal technisch tekenaars alsook de eerst afgestudeerden BIM bouwkundig tekenaars hun projecten voor aan juryleden, ondernemers, architecten en geïnteresseerden. Bouwaanvragen alsook 2D tekenwerk , 3D tekenwerk en visualisaties behoren tot zijn skills. 

De leertijd is hét toegangsticket tot de arbeidsmarkt
Artikel

De leertijd is hét toegangsticket tot de arbeidsmarkt