Sportmanager

Deze opleiding wil de professionalisering van de sportwereld ondersteunen. Na het traject kan je jouw sportclub of -vereniging naar een professioneler niveau tillen of als freelance sportmanager anderen bijstaan om dit niveau te halen. Ook als je al actief bent als vrijwilliger of medewerker binnen de sportsector is deze opleiding een echte aanrader om jezelf bij te scholen en nieuwe inzichten te verwerven.

Het ontwikkelen van de juiste strategie, het beheren van de financiën, het onderhandelen van sponsorcontracten en het afsluiten van partnerships, .... Elke individuele sporter, sportclub of sportvereniging met de nodige ambitie laat zich omringen door een team van professionals om dit alles gebolwerkt te krijgen.

In de opleiding gaan we dieper in op een drietal facetten die van uitermate groot belang zijn voor de professionalisering van de sportsector. Concreet gaat het om communicatie, management en marketing. Je verwerft een gedegen kennis van elk van deze onlosmakelijk aan elkaar verbonden aspecten. Bovendien reiken we je de nodige skills aan die je de kans geven om uit te groeien tot een succesvol zelfstandig sportmanager.

Door middel van kennisoverdracht, gastcolleges en het bezoeken van sportevents of -bedrijven geven we iedereen de nodige inzichten die een top sportmanager nodig heeft.

De opleiding vindt steeds plaats op donderdagavond en af en toe heb je les op zaterdagvoormiddag. Deze opleiding wordt voor het eerst aangeboden in een avondversie na het succes van de opstart van de dagopleiding vorig jaar. Onze dagopleiding organiseerde het event B-Sportunity.

https://youtu.be/vtPlxIuQac

https://youtu.be/3zoDuvSkeuw

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
SYNTRA-Flora
Event

SYNTRA-Flora 25 juni

Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Op woensdag 27 juni 2018 stellen de cursisten Digitaal Technisch Tekenaar hun projecten voor, een uitgelezen kans om talent te spotten en binnen te halen. Ben je op zoek naar een gemotiveerde starter voor jouw bedrijf? Kom dan jouw witte raaf zoeken op de 3de editie van de Pitch Fight. Ben je cursist, ex-cursist, docent of zelf geïnteresseerd in een opleiding digitaal technisch tekenaar? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom op dit event.

Onze Digitaal Technisch Tekenaars zijn bouwkundige genieën. Bouwaanvragen, 2D tekenwerk , 3D tekenwerk en visualisaties behoren tot hun skills.

Wil jij erbij zijn? Schrijf dan  hier  in.

Artikel

SYNTRA Limburg op de Real Estate Awards

De Real Estate Awards van 2018 zijn bekend en onze eigen student Steven Raets mocht alvast mee op het podium voor de nominaties van beste vastgoedstudent. Daarnaast volgde hij zijn stage bij Alain Haven, verkozen tot beste vastgoedondernemer van het jaar. Wij leveren kwaliteit af.

Artikel

Een goedbetaalde job zonder stress?

Associeer jij een goedbetaalde job ook automatisch met veel stress,  hoge werkdruk en vervelende overuren? Dat hoeft niet per se, volgens de internationale financiële nieuwswebsite Businessinsider. Die publiceert jaarlijks een lijstje met de minst en meest stressy jobs van het moment. Wij zochten er 5 uit waar in ons land momenteel ook veel vraag naar is.

Nieuws

B-sportunity: Waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten!

B-sportunity is het Limburgse event waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten. De sportmanagers van morgen zetten in het kader van hun SYNTRA opleiding dit panelgesprek met een bijhorend netwerkevent op poten. Met Stayen in Sint-Truiden werd een perfecte partner gevonden. De multifunctionele omgeving is het bewijs dat sport en ondernemen hand in hand kunnen gaan. Het was dan ook de perfecte locatie om de ‘B-sportunity’ avond plaats te laten vinden.

Artikel

Mannelijke vs. vrouwelijke cursisten binnen SYNTRA Limburg