Social Media Recruiting

Een praktijkgerichte workshop waar interactie centraal staat. Aan de hand van ervaringsgerichte situaties en praktijkvoorbeelden zal de inhoud toegelicht worden. Het doel is om de kandidaten met onmiddellijk toepasbare tips naar huis te laten gaan.

Hoe hou je je als bedrijf staande in de war for talent, waarbij het social media gebeuren een steeds belangrijkere rol speelt? 
We gaan eerst stilstaan bij de essentie: een wervende vacaturetekst schrijven om je als bedrijf te profileren op de arbeidsmarkt. Hierbij kijken we naar de rol van de vacaturetekst en hoe je doelgroepgericht kan schrijven. Nadien verleggen we de focus naar het verspreiden van de vacaturetekst: Hoe gebruik je social media op de werkvloer? Welke platvormen zijn er en hoe kunnen we deze optimaal benutten op een budgetvriendelijke manier. We overlopen de verschillende types van content die je kan plaatsen, de valkuilen van social media recruiting en het meten van de Return on Investment. Afsluiten doen we met een praktisch stappenplan om het aangeleerde in de praktijk om te zetten.

Docente:

Marlies Sijmons - Marlies is experte in het vakgebied. Ze is zelfstandige en heeft haar eigen Werving & Selectiekantoor, Axon (www.axonjobs.be). Marlies weet dus perfect vanuit de praktijk wat de best practices zijn om de juiste doelgroep aan te spreken.

Nieuw

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Evelien Tilkens op Groomania
Artikel

Evelien verzilverde ‘letterlijk’ haar talent als hondentrimmer

Artikel

De eerste officiële Blockchain-opleiding van Vlaanderen start in de T2-campus

De eerste gecertificeerde blockchain-developer training van Vlaanderen gaat binnenkort van start. Op 18 september 2018 organiseert SYNTRA Limburg samen met Accenture/TheLedger een niet te missen opleiding op dé nieuwe tech-hotspot van Limburg: onze T2-campus. In deze opleiding leer je een nuttige toepassing maken met behulp van blockchaintechnologie. Als opleidingscentrum dat voortdurend vernieuwt en innoveert, gelooft SYNTRA Limburg heel hard in dit verhaal: Blockchain is geen hype, maar heeft weldegelijk een toekomst! Bekijk ook zeker het filmpje van docent Karim Grini.

Nieuws

Hoe bereik je de T2-campus in Genk?

Vanaf september 2018 verhuist de Genkse SYNTRA-campus. We verruilen de vertrouwde Kerkstraat in Winterslag voor het hoogtechnologische Thor Park in Waterschei. De nieuwe T2-campus wordt het bruisende centrum van alles wat met technologie en talent te maken heeft. Iedereen met een hart voor IT, elektro, techniek of energie, verwachten we vanaf cursusjaar 2018-2019 in ons spiksplinternieuwe gebouw.

Maar hoe geraak je ter plekke? Waar kan je parkeren? Wat met het openbaar vervoer? Is er een fietsenstalling?

Je vindt hier alle info gebundeld op 1 handige pagina. Tot binnenkort!

Nieuws

Nationale SYNTRA-videocampagne op vtm/Q2

Op maandag 21 augustus 2018 ging de eerste nationale SYNTRA-videocampagne van start. De SYNTRA-koepels van SYNTRA Limburg, AB, Brussel, Midden-Vlaanderen en West sloegen de handen in elkaar om op een opvallende manier SYNTRA als professioneel opleidingscentrum in de markt te zetten.

De komende 2 weken draait deze spot in hoge roulatie op de zenders vtm/Q2/caz, maar online zal je hier nog veel meer van kunnen zien. Bekijk de clips en een exclusieve 'behind the scenes' onderaan de pagina!

Event

SYNTRA-Flora 25 juni

De docenten en cursisten van de opleiding ‘Florist’ nodigen u uit op deze fleurige flora-avond. 

Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen