uitbater zonnecentrum

De 5 Syntra-gehelen, verzameld onder de koepel van het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming – Syntra Vlaanderen hebben in samenwerking met de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie, de Vlaamse Liga tegen kanker, de beroepsverenigingen BEHAL, NUBE, BESKO en FEA een programma opgesteld dat zonnebankuitbaters en onthaalverantwoordelijken degelijk informeert over alle aspecten die van belang zijn bij het professioneel gebruik van de zonnebank. Hiervoor staat een team van gespecialiseerde lesgevers garant.
Het gedeelte over de huid, de preventie en het verantwoord zonnen, wordt verzorgd door een arts-dermatoloog, de andere vakken worden gegeven door praktijkmensen die in de sector van de zonnebanken werkzaam zijn. Zij zorgen voor een praktijkgerichte opleiding waar je wat aan hebt. Bovendien blijkt ook dat vrijgestelden van de opleiding Uitbater zonnecentrum, deze lessen als zeer interessant ervaren worden.

SYNTRA Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SYNTRA Limburg

Naar alle artikels
Event

Pitch fight III: de technisch tekenaars laten zien wat ze kunnen

Artikel

SYNTRA Limburg op de Real Estate Awards

De Real Estate Awards van 2018 zijn bekend en onze eigen student Steven Raets mocht alvast mee op het podium voor de nominaties van beste vastgoedstudent. Daarnaast volgde hij zijn stage bij Alain Haven, verkozen tot beste vastgoedondernemer van het jaar. Wij leveren kwaliteit af.

Artikel

Een goedbetaalde job zonder stress?

Associeer jij een goedbetaalde job ook automatisch met veel stress,  hoge werkdruk en vervelende overuren? Dat hoeft niet per se, volgens de internationale financiële nieuwswebsite Businessinsider. Die publiceert jaarlijks een lijstje met de minst en meest stressy jobs van het moment. Wij zochten er 5 uit waar in ons land momenteel ook veel vraag naar is.

Nieuws

B-sportunity: Waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten!

B-sportunity is het Limburgse event waar sport en ondernemen elkaar ontmoeten. De sportmanagers van morgen zetten in het kader van hun SYNTRA opleiding dit panelgesprek met een bijhorend netwerkevent op poten. Met Stayen in Sint-Truiden werd een perfecte partner gevonden. De multifunctionele omgeving is het bewijs dat sport en ondernemen hand in hand kunnen gaan. Het was dan ook de perfecte locatie om de ‘B-sportunity’ avond plaats te laten vinden.

Artikel

Mannelijke vs. vrouwelijke cursisten binnen SYNTRA Limburg

Op internationale vrouwendag komen wij met enkele interessante cijfers naar buiten. Hoe zit het nu eigenlijk met de verdeling vrouwelijke en mannelijke cursisten binnen onze opleidingen? Wat blijkt, de resultaten zijn nogal stereotiep. Toch moedigen wij net vandaag iedereen aan om zijn of haar passie te volgen zonder vooroordelen!

Nieuws

Ondernemerschap en -zin op de schoolbanken