Michelle Daenen Personal assistant

Voor HR-manager Michelle Daenen (37) was haar SYNTRA-opleiding het startpunt van een mooie carrière.

Kris Lowet ICT-beheerder

Tijdens de opleiding al aan het werk

Kris Lowet (26) volgde drie jaar op rij opleidingen bij SYNTRA en dook dan opnieuw de arbeidsmarkt in. Na een aantal jaren als beroepsmilitair, zocht hij een nieuwe uitdaging voor het burgerleven. En die vond hij in computers: Kris werkt nu als ICT-beheerder bij het Wit-Gele Kruis Limburg in Genk.

Bram Van Langendonck grafisch vormgever

SYNTRA Talent: Vooruit met de Salamander!

Meteen na zijn SYNTRA-opleiding grafisch vormgever stampte Bram Van Langendonck (23) uit Hamont-Achel met drie makkers het communicatiebedrijfje Salamander Media uit de grond. Salamander Media heeft ondertussen een publicitaire geit gebaard. Met een 2pk trekt Bram in oktober immers op avontuur in de Touareg Trail in Afrika om hun bedrijf te promoten. 

Ria Hens vastgoedmakelaar

SYNTRA Talent: Vastgoedmicrobe opgelopen in het ziekenhuis

Van verpleegkundige naar vastgoedmakelaar, die forse carrièreswitch heeft Ria Hens (39) uit Genk dankzij de opleiding vastgoedmakelaar bij SYNTRA Limburg met succes voor elkaar gebracht. Daarnaast behaalde ze de Real Estate Award 2016 voor het beste eindwerk in Vlaanderen als bekroning erbovenop. De immobiliënmicrobe woedt zelfs zo hevig dat ze vol enthousiasme de specialisatie 'Vastgoedexpert’ is gestart.

Samira Alders Schoonheidsspecialiste

Samira Alders start eigen schoonheidssalon op 21ste

OVERPELT - Samira Alders uit Overpelt is amper 21 jaar maar heeft toch al haar eigen schoonheidssalon geopend. “Nagels lakken, en met make up bezig zijn. Dat was al van in de jeugdjaren mijn ding. Dankzij SYNTRA kon ik van mijn passie mijn beroep maken”.

Sabine Hoeven Kinderopvang

Sabine Hoeven heeft eigen kinderopvang

Isabelle Van Genechten Schoonheidsspecialiste

Isabelle Van Genechten slaat nieuwe weg in, haar eigen schoonheidssalon

Ine Quizine Maak werk van je zaak

Ine Quizine is starter van de week

Ine Heyligen start dankzij het project 'Maak werk van je zaak' en haar doorzettingsvermogen succesvol een eigen zaak.

Ilona Fontana tandartsassistente

Ilona Fontana blij met nieuwe job als tandartsassistente

De praktijk van de tandarts organiseren. Dat is de essentie van mijn nieuwe job als tandartsassistente. De job is heel gevarieerd.” Aan het woord is Ilona Fontana (33) uit Hasselt die na een SYNTRA-opleiding een carrièreswitch maakte. En dat bevalt haar prima.

Heidi Driesen Hondeninstructeur

Heidi Driesen begeleidt met de baasjes in haar privéhondenschool

Drie jaar geleden opende de lummense Heidi Driesen (45) haar privéhondenschool Smart Doggies. Met een persoonlijke aanpak begeleidt ze de baasjes en wil ze gedragsproblemen voorkomen of aanpakken.

Peter Neven Schoenhersteller

Glazenwasser wordt schoenhersteller

Glazenwasser Peter Neven koos voor een radicale verandering van carrière en studeerde afgelopen jaar bij SYNTRA voor schoenhersteller.

Emil Knapen Herborist

Eigen lavendelhoeve na herboristenopleiding