Vanaf september 2018 stomen wij jou klaar voor een uitdagende techjob in onze gloednieuwe T2-campus op het Thor Park in Genk. Een unieke samenwerking tussen SYNTRA Limburg, VDAB en het Limburgse onderwijs heeft geleid tot een award winnend gebouw, state-of-the-art machines en vooral een sterk netwerk van bedrijven die mee hun schouders zetten onder T2-campus. Zo kan ons team van innovatieve coaches jou de technologieën van vandaag en morgen aanbieden

Passie voor talenten & technologie

Op de T2-campus kan elk techtalent – met of zonder ervaring – terecht voor een opleiding. Vanaf dit najaar worden er dagelijks méér dan 1.300 trainees op de campus verwacht. Trainees van VDAB, SYNTRA Limburg en leerlingen van de Limburgse scholen zullen hier samen, meer zelfs, zij aan zij werken in de techlabs.

24.000 m²

1.300 techtalenten per dag ontdekken samen hun talent op maar liefst 24.000 m² T2-campus. Jong of oud, leerling of werknemer, werkzoekende of ondernemer, samen beleven ze talent en technologie.

 

11 Labo’s

Er zijn maar liefst 11 high end labo’s van 1.500 m² die verschillende aspecten van technologie en techniek tackelen. Elk van deze labo’s is uitgerust met de nieuwste machines en technologieën. Je kan jouw talent ontwikkelen in één van volgende labo’s: Bouw, Kunststof, Beleving, New energy, Smart Grid, Metaal, Techshop, Gaming, Fotografie, Sound en Netwerk.

300+ coaches

T2-campus biedt een bijzondere mix van technologie experten, innovat(h)oren, leerkrachten, docenten en ondernemers. Zij zijn stuk voor stuk getraind om talenten te inspireren om het maximale uit zowel technologie als hun talent te halen.

350+ technologie opleidingen

Iedereen heeft een extra set future skills nodig. De T2-opleidingen blenden op de juiste manier ondernemende skills met technologische expertise op vlak van onder andere Blockchain, Smart Grids, Big Data, Internet of Things, New Energybuilding, 3D-printing en AR/VR.

Future skills 4.0

De kortlopende cursussen van de Future Skills Academy worden gegeven door experts, zij maken gebruik van het nieuwste digitale denken. Ze vormen een essentiële leerervaring voor professionals die willen slagen in het digitale tijdperk.

1.500 m2 new lab

Het TechShop Makers Factory-programma biedt creatievelingen geavanceerde technologie én een opleidigsomgeving om hun ideeën te verwezenlijken. NEW LAB is een maakondersteuning gebaseerd op het ‘Machine as a Service’-model. Wij bieden dus de infrastructuur aan en jullie kunnen werken aan eigen projecten.

Voltijdse dagopleiding VR developer

Voltijdse dagopleiding Game Developer

Voltijdse dagopleiding 3D artist

Voltijdse dagopleiding Concept artist

Voltijdse dagopleiding Visual effects artist

Industriële automatisering

Voltijdse dagopleiding Elektricien

IoT Solutions Expert

Batterijspecialist

Technicus domotica

Technicus Pneumatica en Hydraulica

Verlichtingsadviseur

Netwerkbeheerder

Data protection officer

Java developer

Software developer

Backend developer

Data analist

Frontend developer

Blockchain solution developer