Up-to-date met SYNTRA

Met onze info-opties blijf jij altijd up-to-date over de zaken die voor jou belangrijk zijn. Schrijf als eerste in voor een opleiding, mis geen enkel gratis event en bekijk onze nieuwe blogs, vlogs en video’s. Geen vervelende spam of reclame, je hoort ons alleen als dat voor jou nuttig is. Je hebt de keuze uit 3 opties om bij SYNTRA op de hoogte te blijven van nieuwtjes.

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief zit vol met algemene SYNTRA-weetjes. We houden je op de hoogte van verschillende events die op de planning staan (infodag, openlesdagen, sector-events,…). We informeren jou over de soorten begeleiding die je bij SYNTRA kan krijgen. Hebben we een nieuwe blog, vlog of video? Dan vind je die terug in de nieuwsbrief. Als laatste vullen we de nieuwbrief met tal van weetjes: Wat zijn de knelpuntberoepen dit jaar?  Welke opleidingen zijn populair? Welke job-trends verwachten we? Met de nieuwsbrief weet je alles over opleidingen en SYNTRA.

Opleidingsagenda

Je weet wat je interesseert maar nog niet welke opleiding je wil volgen? Onze opleidingsagenda houdt jou maandelijks op de hoogte van de aankomende opleidingen binnen jouw interessegebieden. Wil jij bijvoorbeeld als eerste weten welke horeca- of managementopleidingen er op het programma staan? Dan maak je een persoonlijke opleidingsagenda aan. 

Naar de opleidingsagenda

Hou me op de hoogte

Niet al onze opleidingen zijn altijd beschikbaar. Heb je de opleiding gevonden die je wil volgen maar er is nog geen startdatum? Meld je dan aan via de knop ‘Blijf op de hoogte van nieuwe startdata’. Wij sturen jou een mail zodra de opleiding online staat en zo kan je als eerste inschrijven.