Techtempel T2 zoekt technologiepredikers

5 years 3 months geleden

De T2-campus maakt sinds september 2018 grote furore. Als ware technologie-hotspot bekeren we tegen een snel tempo het Limburgs landschap tot een technologielandschap. Onze T2-medewerkers dragen technologie en innovatie uit als ware T2-apostelen. Het is voor ons een cruciale missie om jongeren, werknemers, werkzoekenden, ondernemers en al de rest klaar te stomen voor de toekomst. Maar we kunnen dit niet alleen en daarom is de T2-campus op zoek naar 3 verkondigers die mee het woord willen verspreiden. 

techtempel

Verander jij water in energie? Laat jij onze robot terug lopen? Zorg jij ervoor dat onze trainees terug door de VR bril kunnen zien? Dan ben jij de uitverkorene voor ons. T2 zoekt namelijk 3 technologiepredikers met een gevoel voor digitalisering, ondernemerschap en innovatie. Deze profielen zullen ons helpen om technologie en innovatie te boosten binnen T2 en binnen Limburg.

Als InnovatHor Smart Technology volg je de nieuwste ontwikkelingen binnen Industry 4.0 en smartgrids op de voet. Je bedenkt nieuwe concepten en krijgt hiervoor een splinternieuw ‘Smart Factory Park’ ter beschikking op de T2-campus. Met de focus op hernieuwbare energie, productietechnologie en Internet Of Things ontwikkel je nieuwe opleidingen en leeromgevingen.  Samen met de collega’s is het jouw uitdaging om de instroom naar technologische opleidingen een boost te geven.

Als InnovatHor e-mobility weet jij alles over de mobiliteitssector en de relevante technologieën. Je werkt een visie en strategie uit voor e-mobility op de T2-campus. Je bouwt zelf een netwerk uit van strategische partners en bedrijven om mee te investeren in de uitwerking van nieuwe opleidingen. Met een ruime kennis over mobiliteit, energie en IT werk jij een opleidingsaanbod uit op basis van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de sector. Samen met jouw collega’s bouw jij de e-mobility sector uit binnen de T2-campus en zorg je voor een verhoogde interesse vanuit de buitenwereld in deze sector.

De T2-campus bestaat niet enkel uit trainees, trainers en medewerkers. De kracht achter T2 bestaat ook uit het ecosysteem van 100+ stakeholders. Als community builder ben je het eerste aanspreekpunt van de bedrijven en stakeholders. Het is het jouw taak om dit ecosysteem met elkaar en met T2 te verbinden. Je bouwt relaties op met nieuwe bedrijven en stakeholders en je onderhoudt ook de bestaande relaties. Je zorgt ervoor dat het ecosysteem betrokken blijft bij de T2-campus. Je zoekt zelf naar mogelijkheden om de sterkte van het ecosysteem op verschillende manieren en plaatsen in te zetten. Onder jouw begeleiding groeit het ecosysteem elke dag verder.

Met de 3 bovenstaande technologiepredikers willen we onze technologie-impact op Limburg en ook daarbuiten versterken. Samen met het T2-team zullen zij zorgen voor de opleidingen van morgen zodat trainees voorbereid zijn op de komende digitalisering en technologieversnellingen. Voor deze enorme uitdaging verwachten we unieke techtalenten die samen met ons door weer en wind gaan. We verheugen ons dan ook op de komst van een echte technologiemessias.

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
full stack developer
Artikel

Van steunzolen maken tot HTML schrijven

Artikel

“Fotograferen is durven dirigeren”

Tot twee jaar geleden had cursist Ivan Coemans geen idee dat hij zo goed kon fotograferen. Het was pas tijdens de opleiding fotografie van SyntraPXL dat dit verborgen talent van hem aan het licht kwam. En hoe!

Artikel

“Overdag werk ik met de dood, ’s avonds vier ik het leven”

Als ‘thanatopracteur’ is Robby Pipeleers de ideale docent voor de opleiding post-mortale make-up en restauraties. Op een professionele en respectvolle manier doet hij er in zijn job alles aan om het stof­fe­lijk over­schot van een overledene tot aan de uit­vaart in goe­de staat te hou­den. ’s Avonds gooit Robby het echter over een andere boeg, want dan zet hij als dj heel wat feestjes in gang. Dat vraagt om een interview!

Artikel

Hoeveel ga ik verdienen?

Voor je aan een opleiding begint, is het handig om te weten hoeveel jij straks ongeveer zal verdienen. Wij pikten er tien beroepen uit waarvoor je bij SyntraPXL een diploma kan behalen. Aan jou de keuze! Opgelet, de vermelde salarissen zijn gemiddelden, gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone.

Artikel

Klaar voor de lente met deze 10 opleidingen

Als de dagen beginnen te lengen, je opeens opvallend meer vogels hoort fluiten, de eerste bloesem aan de bomen verschijnt, je winterjas verstikkend warm aanvoelt en je de drang voelt om in allerlei nieuwe projecten te duiken, dan weet je: de lente is in aantocht. Dankzij deze 10 opleidingen zijn je huis, je tuin en jijzelf alvast helemaal klaar voor het voorjaar.

Eddy Debauve
Artikel

SyntraPXL zet samen met Microsoft in op levenslang leren