Personal branding

"If people like you they will listen to you, but if they trust you, they'll do business with you." Een authentieke versie van jezelf en je product of dienst legt de basis van het vertrouwen dat andere mensen nodig hebben om met je in zee te gaan of je producten en diensten aan te kopen.

Duurtijd
  • Onbekend
Locatie
  • Nog niet beschikbaar
Kenmerken opleiding
  • Langlopende opleidingen
  • Bijscholing
Bespaar op je opleiding
  • kmo-portefeuille
  • opleidingscheques

Hoe wordt jij de beste versie van jezelf en plaats je jezelf en je product zo optimaal mogelijk in de kijker om dat doel te bereiken? Daarbij is het niet alleen belangrijk te ontdekken wat je klanten vragen, maar ook om te bepalen waarin jij goed bent en waar je voor staat. Met deze insteek gaan we in de learning snack Personal Branding aan de slag.

Doelgroep

Iedere (toekomstige) ondernemer en professional die wil werken aan zijn of haar persoonlijke branding.

Deze 2 sessies rond Personal Branding zijn interactief, waarbij je jezelf leert kennen en je onderneming als brand, als merk, bepaalt. Jezelf en je onderneming verkopen zal op die manier veel doelgerichter en succesvoller verlopen. De opleiding biedt een leuke mix van theorie en praktijk, waarbij er na elke praktijkoefening tijd wordt voorzien voor feedback en evaluatie. Leren doe je hier immers niet enkel individueel, maar zeker ook samen met en van anderen.

Deze cursus behoort tot ons aanbod "Learning Snacks" voor startende en groeiende ondernemers. Na je inschrijving ontvang je een (vrijblijvende) uitnodiging voor een intakegesprek waarbij we samen op zoek gaan naar een mogelijke combinatie van snacks op maat. 3 Learning snacks combineren biedt immers een financieel voordeel én biedt je de mogelijkheid tot begeleiding door een ondernemerscoach.

Inschrijven voor de Learning Snacks kan nog voordeliger dankzij onze pakketten:
2 coaching credits + 3 learning snacks 250 euro (je hebt recht op 3 Learning Snacks én 2 sessies met een ondernemerscoach)
3 coaching credits + 5 learning snacks 400 euro (je hebt recht op 5 Learning Snacks én 3 sessies met een ondernemerscoach)

De andere learning snacks en meer informatie over het startertraject vind je op onze website: https://www.syntra-limburg.be/succesvol-ondernemen

Meer info rond onze Learning Snacks voor (pre-)starters? Contacteer ons: ondernemerscoach@syntra-limburg.be