Koken met vis en schaaldieren (deel 2)

€ 250.00 incl.
€ 206.61 excl. BTW

Koken met vis en schaaldieren (deel 2)

Deel 2 van de reeks 'vis en schaaldieren'. De zee heeft een overvloed van lekkernijen te bieden. Maar hoe moet je deze delicatessen nu correct bereiden zodat ze volledig tot hun recht komen? 

€ 250.00 incl.
€ 206.61 excl. BTW

In detail

Gerechten met vis en schaaldieren zijn meestal erop of eronder. Dat is omdat zowat alles dat uit de zee komt meestal zeer delicate producten zijn. Er zijn dus tal van factoren waar je bij de bereiding rekening mee moet houden. Maar geen nood, topchef en docent Hans Barbaix is een echte expert als het op zulke delicatessen aankomt. 

De opleiding 'koken met vis en schaaldieren' bestaat uit twee delen. Je kan enkel deel 1 of deel 2 volgen, of beide. Telkens leer je andere recepturen en technieken. In deel 2 ligt de moeilijkheidsgraad wat hoger dan in deel 1.

Iedereen die wil leren koken met vis en schaaldieren

De opleiding 'koken met vis en schaaldieren' bestaat uit twee delen van telkens 5 praktijklessen. Je kan enkel deel 1 of deel 2 volgen, of beide. Telkens leer je andere recepturen en technieken. 

In deel 2 ligt de moeilijkheidsgraad wat hoger dan in deel 1.

Samenstelling prijs

Grondstoffen
€ 90.91 excl. BTW
€ 110.00 incl.
Inschrijvingsprijs
€ 206.61 excl. BTW
€ 250.00 incl.

Kmo-portefeuille

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

  • MO* € 238.02
  • KO** € 208.26

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen
** kleine ondernemingen

SyntraPXL Docenten

Ontdek jouw SyntraPXL Docent

Bij SyntraPXL delen meer dan 1000 professionals elk jaar hun kennis en ervaring met 23.000 gemotiveerde cursisten, verspreid over 6 campussen. Via innovatieve en praktijkgerichte opleidingen bouwen deze vakspecialisten aan een duurzame toekomst voor onze trainees.

Lees meer
Docent

Hans
Barbaix

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.