Koken met vis en schaaldieren (deel 2)
Koken met vis en schaaldieren (deel 2)

In detail
Gerechten met vis en schaaldieren zijn meestal erop of eronder. Dat is omdat zowat alles dat uit de zee komt meestal zeer delicate producten zijn. Er zijn dus tal van factoren waar je bij de bereiding rekening mee moet houden. Maar geen nood, topchef en docent Hans Barbaix is een echte expert als het op zulke delicatessen aankomt.
De opleiding 'koken met vis en schaaldieren' bestaat uit twee delen. Je kan enkel deel 1 of deel 2 volgen, of beide. Telkens leer je andere recepturen en technieken. In deel 2 ligt de moeilijkheidsgraad wat hoger dan in deel 1.
Iedereen die wil leren koken met vis en schaaldieren
Programma
Bekijk het volledige programma
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?De opleiding 'koken met vis en schaaldieren' bestaat uit twee delen van telkens 5 praktijklessen. Je kan enkel deel 1 of deel 2 volgen, of beide. Telkens leer je andere recepturen en technieken.
In deel 2 ligt de moeilijkheidsgraad wat hoger dan in deel 1.
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.