Koken met vis en schaaldieren (deel 2)

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Koken met vis en schaaldieren (deel 2)

Deel 2 van de reeks 'vis en schaaldieren'. De zee heeft een overvloed van lekkernijen te bieden. Maar hoe moet je deze delicatessen nu correct bereiden zodat ze volledig tot hun recht komen? 

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

In detail

Gerechten met vis en schaaldieren zijn meestal erop of eronder. Dat is omdat zowat alles dat uit de zee komt meestal zeer delicate producten zijn. Er zijn dus tal van factoren waar je bij de bereiding rekening mee moet houden. Maar geen nood, topchef en docent Hans Barbaix is een echte expert als het op zulke delicatessen aankomt. 

De opleiding 'koken met vis en schaaldieren' bestaat uit twee delen. Je kan enkel deel 1 of deel 2 volgen, of beide. Telkens leer je andere recepturen en technieken. In deel 2 ligt de moeilijkheidsgraad wat hoger dan in deel 1.

Iedereen die wil leren koken met vis en schaaldieren

De opleiding 'koken met vis en schaaldieren' bestaat uit twee delen van telkens 5 praktijklessen. Je kan enkel deel 1 of deel 2 volgen, of beide. Telkens leer je andere recepturen en technieken. 

In deel 2 ligt de moeilijkheidsgraad wat hoger dan in deel 1.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.